Course photo
Course photoHull 4DCourse photoCourse photo
Create scorecard
Good conditions
1 day ago
About the course
Velkomen til Draumeparken Diskgolfdestinasjon. I parken finn du Draumeparken 22-holsbane + Idrettsparken 9-holsbane. Draumeparken er ei profesjonell bane og vert nytta til PDGA-sanksjonerte turneringar. Idrettsparken er ei nybyrjarvenleg bane som passar for alle. I Draumeparken vil du få ei diskgolfoppleving litt utanom det vanlege. Draumeparken ligg til i eit spesielt landskap med eit terreng som designer omgivelser for fairways og greenområde på ein særegen måte. Her må ein spele klokt, vere tolmodig og vere stødig på putten. Av og til kan du vere heldig å møte på villsau som beitar i fairway. Desse gjer ein jobb med å vedlikehalde eit kystkulturlandskap, og driftar samstundes fairway for hol 2-4D. Dei er sjeldan til hinder, men dersom dei dukkar opp så kan du ta deg ein venleg tur bort så flyttar dei seg avgårde. I Idrettsparken finn du ei svært hyggeleg 9-holsbane som passar for alle, både små, familier og òg erfarne som ynskjer seg kjekk runde og å øve seg på approach og putting. Velkommen! Ta kontakt om du lurar på noko, eller ynskjer ein stilig laugsdisk med Havørn-logoen på!
22 Holes
Turf Tees
DISCatcher Pro (original) Targets
Dedicated Disc Golf, Other
Established 2017
Dogs allowed
Not cart friendly
Drinking water available
Restroom available

Contact

Håvard Harnes Mongstad
http://sendebrettlauget.no

Course Traffic

Players usually spend 2 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming events

Show all
No Upcoming Events!

Reviews

Show all
Upkeep
4.8
Shot variety/design
4.8
Tee areas
4.8
Signage/wayfinding
4.7
Amenities
3.9
Scenery/views
5.0
markusbd
@markusbd
20
0
Aug 2, 2023
Strøken bane i de fineste omgivelser Vestlandet kan tilby. En opplevelse man må få med seg. Meget god variasjon av kast som gjør at du får bryne deg på alle diskene dine i baggen. Kommer definitivt tilbake.
sindre1004
@sindre1004
8
0
Aug 1, 2023
En opplevelse, varierende hull, fin natur, meget velholdt bane, og hyggelige lokale dugnadsytere! En tur anbefales 👌
vegardhaa
@vegardhaa
8
0
Aug 1, 2023
Alt i alt en helt fantastisk bane. Veldig god variasjon i hull; både korte tekniske hull, og lange åpne hull. Rom for kreativitet i linjevalg. Imponerende upkeep; klippet gress, gode infoskilt og lange teepads på alle hull. Litt vindutsatt på noen hull, men det er verdt det for vakker natur og utsikt.
tomlund
@tomlund
19
0
Jul 22, 2023
Dette er en helt unik opplevelse! Det er imponerende den standarden på banen klubben og ildsjeler har fått til i dette landskapet. Jeg er usikker på hvor lett det ville vært å finne frem uten udisc så last ned appen for å bruke kartet.

Nearby Courses

5.0
Idrettsparken0 mi

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.