Course photo
Course photoCourse photoMed 12 i bakgrunnenFra hvit
Create scorecard
Before you go
Seasonal
Restricted hours
Other fees
Skiklubben har dessverre innført betalingsparkering. Forskjellige betalingsløsninger og abonnement. Se youpark.no. Dagsparkering uten abonnement er 30kr.
Good conditions
1 day ago
About the course
Ukesgolf hver mandag kl 18. Banen er da reservert til dette. Påmelding i Metrix-velkommen til å bli med! Hull 1 starter ca 200 meter til venstre for sportshytta fra parkeringsplassen, følg rulleskiløypa. Banen går i terrenget rundt rulleskibanen, så man må vise hensyn. Det skal være god oversikt de fleste steder. All asfalt spiller OB med unntak av der det er asfalt rett foran teepad., der er det merket med streker på asfalten der det er inbounds. Noen steder er det dobbelt lag med asfalt, da er det det øverste laget som markerer OB linjen. Hvit layout ble lagt til i 2021 og 2022. Denne layouten er ment for viderekomne spillere og konkurranser. Hvite «next tee» skilt tar deg videre gjennom hele banen. Banen har hatt modning og utvikling i noen år men layouten er nå satt, så flotte teesigns er nå på plass på hvit layout. De har også info om gul. Like skilt kommer på gul også. Nyhet i juni 23: Vi har satt opp en kort nybegynnervennlig sløyfe. Denne heter blå og følger banens første seks hull med kortere utkast. Etter seks hull er det kort vei tilbake til start. Hull 16 har fått ny green så det ikke blir konflikt med jorde på hø. side. Vi setter stor pris på det hvis man velger å vippse en frivillig greenfee, Vippsnr 128098 (Toten Frisbeeklubb)
18 Holes
Turf Tees
DISCatcher Pro (original) Targets
Mixed use, Ski area
Established 2018
Dogs allowed
Cart friendly
Drinking water available
Restroom available

Contact

post@totenfrisbeeklubb.no, facebook:@totenfrisbeeklubb
www.totenfrisbeeklubb.no

Course Traffic

Players usually spend 1.5 - 3 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming events

Show all

Reviews

Show all
Upkeep
4.6
Shot variety/design
4.7
Tee areas
4.7
Signage/wayfinding
4.6
Amenities
4.2
Scenery/views
4.3
udiscbanor
@udiscbanor
1714
3
Sep 14, 2023
Wow! Vilken bra bana. Det är lite små röj på vissa hål och bättre ob pinnar och bättre skyltat NeXT Tee. 6-7 hål är världsklass. 6-7 hål är bra och kan bli väldigt bra om man fixar till dom. Sen är det 6-7st hål som är helt ok. Några hål har tråkig Fairway. (4.5/5.0) skulle kunna bli (4.8-5.0) om man skulle ha lika hög klass på alla hålen som man har på ungefär hälften.
large85
@large85
34
1
Aug 11, 2023
Konge bane. Flinke folk som drifter. Alle må prøve denne.
vegarv
@vegarv
61
1
Sep 6, 2023
Topp bane! Betaler gjerne parkering for å kunne spille på et så flott anlegg!
petterkr
@petterkr
44
0
Aug 11, 2023
Knallbra bane 👌👌

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.