Course photo
Create scorecard
Fair conditions
8 days ago
About the course
Parker på oppmerkede plasser ved grusbakken opp mot området. Øverst i bakken er utkast 1 og baneskiltet. Midt på banen mot sjøen ligger klubbhuset med toalett og andre gode fasiliteter men er kun åpent om noen i klubben er på bana.. Ta kontakt på Facebook/messenger om du er i området og vil kaste. Banen er under oppgradering Nytt baneoppsett kommer i starten av Juli 2023 Banekart finner dere på nettsiden vår.
24 Holes
turf Tees
DISCatcher Pro (original) Targets
Mixed use, Public park
Established 1987
Dogs allowed
Drinking water available
Restroom available

Contact

Trond Myrestrand 90861877
maloydiscgolf.no

Course Traffic

Players usually spend 2 - 4 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming events

Show all
No Upcoming Events!

0 Smart Layouts

Reviews

Show all
Upkeep
3.7
Shot variety/design
4.1
Tee areas
3.0
Signage/wayfinding
3.0
Amenities
2.9
Scenery/views
4.7
kryckan93
@kryckan93
16
0
Jul 23, 2023
Wide variety of shots and lengths. Iconic scenery, maybe the best I’ve seen. Hard to keep up with the course unless you download the caddy book and map of the course, that’s a pro tip if you need one. Amazing experience, will definitely return! Enjoy
chedigo
@chedigo
0
May 5, 2023
Brukt mer tid på de første 12 hullene på å finne rett utkast/kurv enn å faktisk spille. Det er veldig mange hull pakket sammen på et lite område som gjør det vanskelig for ukjente å navigere banen. Stort minus at discer som begynner å rulle har fri bane rett ut i vannet. Ellers en bane med fin utsikt og stort potensiale. Flere hull som er veldig bra og fine, det er kort gress som gjør det lett å finne discer. Men dette veier ikke opp for de negative sidene.
jarleløland
@jarleløland
0
Apr 22, 2023
Trenger sårt banekart på udisk. Fant ikke utkast 4.
donbompi
@donbompi
0
Oct 19, 2022
Gøy bane med mykje utfordringer. For nye: Bane oppdelingene kan være litt vanskelige å forstå, så gå ei runde å bli kjent før du sette i gang runda. Anbefaler sko tøy som tåle vatten, mykje våte parti.

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.