Hole 22
Sandnes 27/01 - Hull 20Course photoCourse photo
Create scorecard
Good conditions
1 day ago
About the course
First tee close to parking. Often full on nice days. Possible to park at Sandnes stadium (adress Tronesgeilen), and walk on path to start course at hole 5.
26 Holes
Turf Tees
DISCatcher Pro (original) Targets
Mixed use, Public park
Established 2016
Dogs allowed
Cart friendly
Drinking water available
Restroom available

Contact

Freddy Haugen
https://sdgk.no

Course Traffic

Players usually spend 2 - 2.5 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming events

Show all
No Upcoming Events!

Reviews

Show all
Upkeep
4.4
Shot variety/design
4.4
Tee areas
4.4
Signage/wayfinding
3.6
Amenities
3.7
Scenery/views
3.7
carstenbøe
@carstenbøe
48
0
Sep 1, 2023
Egentlig en flott bane for alle, men nå kun for den engere krets og uegnet for tilreisende eller som nyrekrutering til sporten. Knapt nok noen skilt som stemte. Ingen nummer som stemte med seg selv eller u-disc (oppsettet på Metrix nesten litt komisk) og nesten ingen 'next tee' skilt eller piler. Hull som var stengt før kl. og bane som var stengt etter. Dette var en av norges bedre baner. Var.
eirixoto
@eirixoto
72
0
Sep 16, 2023
I utgangspunktet er det mange fine hull og et greit område, men akkurat nå er all skilting og piler helt feil. Vanskelig å finne fram selv med udisc. Nesten litt tragisk, da jeg synes denne banen var helt ok når jeg spilte den for et år siden.
espenliseth
@espenliseth
48
0
Sep 8, 2023
Veldi bløtt
tearex
@tearex
67
0
Aug 2, 2023
Sandnes er mest sannsynlig den flotteste banen i Rogaland, i vertfall etter min mening. Den er godt vedlikeholdt av det som er en av Norges største disc golf klubber. Banen har god variasjon fra forskjellige hull, med flotte teepads, fairways og generelt naturen rundt. Til å være en søppeldynge før i tiden, så er omgivelsene veldig flotte. Banen er hovedsakelig egnet for litt mer erfarne spillere, siden mange av hullene er lange og tekniske, så den er litt krevende for mindre erfarne. Den har en veldig god variasjon av lange og korte hull, åpne og tekniske skoghull. En perfekt blanding.

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.