Course photo
Course photoCourse photoCourse photoCourse photo
Create scorecard
Before you go
Restricted hours
The course is on school grounds wich means you cannot play while school activity is on. so its available weekends, and on normal weekdays afterschool hours (14-16)
Fair conditions
10 hours ago
About the course
Skoleområde, så banen bør helst ikke spilles i skoletid og Sfo (0800-1645). Vis hensyn hvis det er noen i fairway. Nybegynnervennlig bane med et par ob-øyer. Gjennomsnitts lengde er på rundt 70 meter. - Lær dere regler og uskrevne regler for spill i felles områder. Ta alltid hensyn til andre mennesker. Viktig: Les Teeskilt og på hjemmesiden vår for mer info.(Teeskilt kommer iløpet høsten 2022) - Ikke spill hull 3 om det foregår organisert fotballtrening/kamp. (også kanskje 4 og 5). Vent med å spille de til slutt eller hopp over de.
18 Holes
Asphalt, Turf Tees
DISCatcher Pro (original) Targets
Mixed use, School, Public park
Established 2017
Dogs allowed
Cart friendly
No drinking water available
No restroom available

Contact

Åge Roaldsetli / aageroald@outlook.com / 95884940 / Check Website for course map! (Banekart finner dere her på hjemmesiden!)
https://www.facebook.com/SkjevikFrisbeegolfpark/

Course Traffic

Players usually spend 1 - 3 hours here.

Want access to real-timecourse traffic? It's on UDisc Pro.

Upcoming events

Show all
No Upcoming Events!

Reviews

Show all
Upkeep
4.0
Shot variety/design
4.1
Tee areas
3.2
Signage/wayfinding
3.8
Amenities
2.3
Scenery/views
3.3
kristiannilsen
@kristiannilsen
2
Sep 1, 2023
Mentalt nedbrytende bane og stor sjanse for hodeskader når det kommer til kryssende fairway. Ellers kjempe bane med veeeeldig korte og farlige hull. Anbefales på det sterkeste å prøve banen. Fin bane for barn, men litt vanskelig å passe på at de ikke spiser mark men de venter på at jeg får driven in bounds. Det er bra sykehuset kommer til å ligge nært da spike hyzer plays på hull 8 gir stor sjanse for hjernerystelse mot hull 9. is hockey hjelm med netting og susp anbefales på det sterkeste. Skolen er bra organisert og perfekt for nybegynnere. Synest flere hull bør krysse fotballbanen, for at fotballspillerne skal lære å tåle en støyt. Bra det er skole nært til da du ikke kommer til å huske mye etter runden, da du blir truffet i hode minst 7 ganger per runde. Selv med manglende HMS, byr banen på 17 fine venstrehendt backhand hull. Det eneste negative med det er at 90% av befolkningen er høyrehendt, og bare tyske ferjekapteiner kaster forehand.
ivardo87
@ivardo87
1
0
Aug 26, 2023
Fin og variert bane😊👍🏽
rayman82
@rayman82
4
0
Jul 30, 2023
Litt vanskelig å finne frem mellom kurv og neste tee. Vært umulig om ikke for udisc ved første gangs besøk.
stabijdisc
@stabijdisc
18
0
Jul 19, 2023
Bra banedesign. Litt mye OB for de mindre erfarne spilerne. Teepadsene trekker generelt ned, da de er ujevne, for korte, og dårlig vedlikeholdt. Ser nesten ut som kunstgresset er kasta ut i terrenget enkelte steder. Litt gressklipping generelt og Spesielt på de stedene det er OBøyer, hadde ikke gjort noe. Drøyt å leite disk i meterhøyt gress etter lange kast, gjerne rundt hjørner. Med enkelt vedlikeholdsarbeid, og flere skilt som viser veien mellom kurv og neste tee, vil dette bli en veldig fin bane.

Leaderboards

There are no scores for this leaderboard yet.